A+ A A-

Megérkezett a Volkswagen Arteon

Exkluzív sajtótájékoztató keretében ismerhette meg a hazai sajtó a Volkswagen új zászlóshajóját, az Arteont.

Formai megoldásai alapján nyugodtan nevezhetjük a Volkswagen Arteont a CC utódjának, bár méreteit tekintve meghaladja azt. Az új prémium kategóriás modell hosszúsága 4862, szélessége 1871, magassága 1427, a tengelytávolság 2841 milliméter. Ezek a számok bőséges lehetőséget biztosítottak a kényelmes utastér kialakításra a tervezőknek, de az alapból 563 literes csomagtér is rendesen feltornázható egészen 1557 literig, ami már kellően sok lehetőséget biztosít a csomagok elhelyezésre.

Hirdetés

Formailag tükrözi pozícióját a családon belül, de le sem tagadhatná származását. Egy vérbeli Volkswagen, annak minden jellemvonásával.
A Volkswagen Arteon jelenleg háromféle aggregáttal rendelhető a hazai márkakereskedésekben. Két kétliteres dízel meghajtásúval, egy 150 lóerőssel és 240 lóerős biturbó változattal, illetve a Volkswagen szintén kétliteres TSI motorjával, 280 lóerős teljesítménnyel. A belépő fölött még három felszereltségi szint érhető el, ahol az Elegance a kényelemre az R-line pedig a sportosabb vezetési paraméterekre fókuszál. A Volkswagen Arteon ár 10.7 millióról indul a 150 lóerős dízel esetében, és szépen lépdel fölfelé a teljesítmény és felszereltségek függvényében. Ugyanakkor várhatóan már az ősszel megérkeznek a kisebb változatok is.

Utoljára frissítve: 2017. augusztus 30., szerda 08:52
Értékelés:
(5 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!