A+ A A-

Egyesíti termékcsaládját a Dometic

A Dometic termékpalettája mindeddig különböző sikeres márkákból állt, amelyek az elmúlt évtizedekben joggal alapozták meg a cégcsoport kimagasló elismertségét.

Az idei évtől azonban a sokszínű márkastruktúra egyszerűsítése érdekében a konszern úgy határozott, hogy minden „családtagot" egy fedél alá gyűjt, hogy létrejöhessen egy világszerte egységes, erős és összetéveszthetetlen márka: a Dometic. Ma már a világ gyakorlatilag minden részén emberek milliói használják a Dometic termékeit, legyen szó a lakóautó- és hajótulajdonosokról, a lakókocsis utazás és a kempingezés rajongóiról, személy- és teherautó-sofőrökről vagy éppen a természet szerelmeseiről. - A Dometic termékek elsődleges célja mindig az, hogy megkönnyítse számukra a mobil életformát.

Hirdetés

Annak érdekében, hogy az emberek a világ bármely táján otthon érezzék magukat, a Dometic mindent biztosít ügyfelei alapvető szükségleteihez a főzéstől az ételek frissen tartásáig, a személyi higiéniáig vagy éppen a kellemes hőmérséklet fenntartásáig.
Az egyesített márkastruktúra jelentős előnyei kézenfekvőek: erősebb piaci jelenlét és könnyebb vásárlási döntés az ügyfelek számára. Ennek eredményeként a Dometic név mostantól EGY céget, EGY márkát és EGY ígéretet jelent: mobil életforma – könnyen, bárhol, bármikor. Természetesen a termékek esetében semmit nem változik a minőség, a megbízhatóság és a műszaki fejlettség, amellyel a most egyesített márkák az évtizedek alatt piacvezetővé váltak. Mindössze minden egyedülálló technológia és szolgáltatás, mostantól a Dometic márka részét képezi.
Persze nincs szabály kivétel nélkül. A termékcsaládban a professzionális műhelyfelszerelés területén továbbra is a WAECO márka szimbolizálja majd az innovációs erőt és a gyakorlatra orientált technológiát. A WAECO AirCon Service a későbbiekben is a jármű- klíma-berendezések szervizéhez, karbantartásához és javításához tervezett intelligens termékek legátfogóbb palettáját reprezentálja a járműgyártók és a márkaszervizek, valamint a független szervizműhelyek számára egyaránt. A Dometic újragondolt termékkínálata már 2017 januárjától elérhető. Az arculatváltás mindenekelőtt a hűtőládákat, invertereket, akkumulátortöltőket, tolatókamera-rendszereket, kávéfőzőket és a higiéniai és járműfelszereléseket érinti. Az előtetők, tetőre szerelt és ülés alatti légkondicionálók, ablakok, ajtók, generátorok, konyhafelszerelések és porszívók szegmensében folyamatos átállásra kerül majd sor. Ez előreláthatólag 2017 közepén fejeződik be.
A Dometic új termékvilágáról további információkat a www.dometic.com oldalon érhetők el.

Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!